10967

Så många steg har jag gått idag =) först var jag på BVC och pratade med sköterskan där, kändes bra fick många svar angående Wilgots förkylning så nu behöver jag inte oroa mig så mycket. Fast helt oros fri verkar man aldrig bli när man blivit mamma. Sen när jag kom hem gjorde Per och Wilgot sig i ordning å så gick vi på stan. Ljusstaken var inte alls det jag ville att den skulle vara i verkligheten, så blev inget inköp. Nu vet jag inte alls vad jag ska ha i köket. Sen stjärnorna var visst helt slut =( ingen bra jul här än, men man har ju helgen på sig också. Sen gick vi på Telia, vi ska ut på julskyltning med en av Pers arbetskamrater =) ska bli jätte kul, dom har också en liten en. 

När vi kom hem tänkte vi åka till Birsta men när vi väl var hemma så tyckte vi det vart jobbigt för Wilgot behövde mat och det behövde vi också. Wilgot fick mat och sen var jag och Per utslagna. Så Birsta blir det mest troligt i morgon, vi behöver ju lite jul här hemma plus att jag tänkte kolla på kläder till Wilgot. 

Idag köpte vi en skjorta med slips till Wilgot =) så söt kommer han bli... Tänkte att han kan ha den både på dop festen och på nyår =) bara han inte spyr ner den tok mycket som han är proffs på att göra med alla sina kläder. 

I morgon är det hockey igen, håller alla tummar som går att vårt Luleå kan vinna igen =) 

Lite uppdatering blev det idag =P

Nordnytt

Vilken lycka, i natt fick jag se nord nytt =D däremot inte så lyckligt att det var Wilgot som väckte mig och var väldigt missnöjd. Gjorde lite mat till honom och satte mig framför tv:n med halv vakna ögon och så kom Nordnytt, härligt att få se lite nyheter från Norrbotten =P

Har sovit skit dåligt, Wilgot är fortfarande snuvig och det verkar vara jobbigt för honom så han sover inte så bra. Mamma köpte en bärsjal när hon var här sist och den är GULD värd, när han bara vill vara i famnen så kan man sätta honom i sjalen och då blir man lite friare. Wilgot verkar också gilla den då ligger han nära mig och säkert hör han hjärtljuden från mig som säkert påminner honom om när han låg i min mage =) Tusen tack mamma för sjalen den har varit till stor hjälp för mig (och Per),

Idag har alla fått julkorten men tyvärr verkar många ha blivit förstörda så vi måste kolla upp vad som blivit fel och försöka ordna det på något vis för vi har ju betalat dyra pengar för dem. Så varnar alla som tänkt göra vykort med digitala bilder på postens hemsida. 

När Per kom hem åt vi Biteline Pizza, MUMS. Kvällen har gått åt att se Luleå krossa Modo i Elitserien 3-7! Hejja Luleå!!!! Nu ska det bli filmkväll med Narnia å lite onyttigheter som godis och chips, usch å fy vad vi kommer synda idag. 

Per är ledig imorgon (fredag) så då ska vi ut på stan och shoppa lite julsaker förhoppningsvis får jag köpa en adventsljusstake från elkedjan, tyvärr e den ju inte så billig men så snygg kommer den att bli i vårt kök. Frågan e om jag ska köpa en svart eller vit, sen behöver vi adventsstjärna på fot i vardagsrummet å kanske i gästrummen, vet inte hur jag ska göra i sovrummet vårt. 

Nu blir det film =)


       

Julstök

Skulle behöva ta tag i julstöket men är så trött, i söndags fick jag något ryck å städa en massa men sen ville Per se film å då vart jag slö haha. Wilgot har fått vara tomtenisse framför kameran idag =) han var så där lagom förtjust men sen när det var klart så vart han grinig och trött. Till slut somnade han i sängen ett tag så mamma fick göra färdigt med julkort, 18st skickade vi. Ni som inte får per post kanske får via e-posten istället =P haha. 

Våran älskling är snuvig och det är verkligen inte kul å som mamma oroar man ju sig hela tiden. Nu sover han i bilbarn stolen, tror det blir enklare för honom att andas när han kommer upp lite. Tråkigt bara att det inte är så bra att han sitter där för länge då måste man ju väcka honom, sådant man får ta antar jag.

Är sååå sugen på sushi men orkar inte gå ner på stan nu när Wilgot också måste hålla sig inne, någon frivillig som skulle vilja köpa sushi till mig och komma med det hit utanför dörren?! 

Italian trio har gjort come back på MAX å den med mozzarella och pepperoni är GRYMT GOD! Love it.

Nä nu vart jag hungrig + att jag ska ta tag i julstöket, nya gardiner ska upp i alla "sovrummen", tomtar ska fram å ja allt vad nu julen innebär. På söndag eller måndag får Per hämta upp granen också =P Allt för att visa vår lille son vad Jul är =)

Ha de alla nära och kära, snart kommer vi till Luleå =)
 

Varför ser alla så lyckliga ut?

När man kollar på alla mammor ser dom så lyckliga å snygga ut. Varför kan inte jag vara en av dem? Iofs när jag ser på Wilgot blir jag lycklig, man kan inte ha ett vackrare barn än mig! =P Men saknaden av vänner och familj, att bara ha någon man kan åka och hälsa på över en fika skulle vara så underbart att ha här nere. Kanske inte blir lyckligare av det men gladare och blir man glad blir man ju lycklig haha. Mamma och min moster har ju varit här onsdag till söndag (idag) och det har varit sååå skönt, att bara ha någon å prata med på dagarna och slippa vara själv är helt underbart. Nu saknar jag dem som fan, har gråtit floder. Vet inte om jag är i någon rensnings fas där känslor ska ut och bearbetas och det är ju aldrig kul när det är ouppskattade känslor som tränger sig på. Nåja efter regn kommer alltid solsken =)

Körde bil i Sundsvall för första gången i torsdags =) kändes riktigt skönt att kunna göra något själv. Jag har blivit en riktig mes på att köra bil, innan jag träffa Per körde jag i ur och skur och då spelade det ingen roll vart jag körde. Men nu sen Per tagit över ratten så har jag blivit skit mesig på att köra, å i slutet av graviditeten så ville jag ju inte köra. Magen var stor som ett hus och tog i ratten, sen om värkarna skulle satt i gång under en körtur hade inte heller känts ok.

Nu är alla dop inbjundningar skickade, dom vart inte som jag ville. Insåg när dom var klara att jag borde ha gjort på ett annat sätt men jaja skit samma, får klura på tackkorten en extra gång så dom blir bra istället. Dopet blir iaf uppe i Luleå i Gammelstadskyrka  (den vackraste kyrkan där uppe =) ) sen blir fikat i Sockenstugan. Mest troligt slutar inbjudningarna på 24 st, min släkt drar ju iväg med antalet haha och ändå har jag bara bjudit de vi umgås med. 

Julen börjar ju också närma sig med storm steg, ska bli så mysigt nu när man ska få börja julpynta. *LÄNGTAR* Mamma köpte en liten tomte dräkt till Wilgot =) han kommer bli den sötaste tomten på jorden =D 

Nåja nu vill min man att vi börjar med middagen =) 



Trötter

Per kom och väckte mig idag, han höll på att DÖ. Jag var tvungen å gå på ica för att köpa blåbärssoppa och cocacola till honom. Själv köpte jag en loka likes asia, vit pepparkorn och verum drick yoghurt. Vit pepparkorn ska visst vara bra för att förhindra magsjuka, lokan är ju min absoluta favorit (måste vara den med persika och grönt te), sen verum yoghurt från norrbotten är bra för magen =)

Jag och Wilgot kom i säng igen vid 14-15 tiden å så fick vi sova till klockan 18. Från 18 till nu har jag bara fått gå och bära på den lille, sen har han bråkat lite vid bröstet, spytt, bajsat 3-4 gånger, nu har han äntligen kommit sig till ro och sover här bredvid mig. Jobbigt är det nu när man inte kan få någon egen tid, tröttheten kryper sig på men ändå vill jag skriva lite här hahahaha. 

Jobbigt att man inte får mysa med sin man heller, vi som alltid är nära varandra någon gång under dagen *saknar*.  
Väntar på att mamma ska komma, kanske jag och Per får lite extra tid till varandra då =P å så uppskattar man tiden mer med Wilgot när man får lite distans till honom och det som känns jobbigt. Han är dock världens vackraste baby, när han är glad och nöjd så värmer det i hjärtat =) Nu när han sover är det knappt att man kan sluta titta på honom, även att allt är så jobbigt så i slutändan så ÄLSKAR jag honom mer än något annat! 


     

Hjälp.....

Shit kan inte sova, Per har fått magsjuka. Han har spytt flera gånger å så har han kört ut mig och Wilgot från sovrummet eller hmm var kanske jag som flyttade ut. Kommer dock inte kunna sova, vet inte men dessa år med min man har gjort att jag inte kan sova utan honom. Funderar på hur det kommer gå imorgon med Wilgot, vi båda kommer ju vara helt döda. Wilgot har varit omöjlig att få å sova också han somnade väl nu vid två tiden så han kanske känner av att allt inte är som det ska. Just nu längtar jag hem som fan till Luleå, tänk hade vi bott där hade jag bara kunnat åka till mamma och fått hjälp av henne. Hur mycket man än älskar sitt barn så blir man små knäpp av att vara med honom 24 timmar per dygn, speciellt när han bara vill vara i famnen.

Hela kvällen känns förstörd! Jag och Per som skulle mysa å se på film ikväll. Åååå vad irriterad jag blir, vi han inte göra mycket. Efter middagen tvättade Per två maskiner. Sen efter det så fick han svin ont i magen å så var det kört....SKIT också säger jag bara. Hoppas jag och lillen klarar oss. Så alla som läser detta håll tummarna för att jag och Wilgot får vara friska. 

Mamma kommer ner nästa vecka tisdag eller onsdag sa hon, ska bli så skönt att ha henne här. Saknar dig mamma!
Nä nu börjar Wilgot vrida på sig, ville bara skriva av mig lite =P

Godis sug bra ibland

I måndags var vi på föräldrar träff och vi mammor kom överens om att vi ska träffas på tisdag och gå ut med vagnarna =) Kanske jag hittar någon jag kan börja umgås med =) men hoppas inte på allt för mycket. Det ska dock bli kul att komma ut med tjejer och kanske få snacka tjej snack haha blir ju inte så mycket av det här. Per är ju Per och hans kompisar är inte precis tjejer haha.

Igår var jag på bvc med Wilgot och han hade gått upp 300g på en vecka jiiipppiii så han behöver lite extra mat ca två gånger per dag =) känns skönt att allt börjar lösa sig på den fronten också. Jag är väl inte så positiv till ersättning men börjar min lilla prins att gå upp i vikt som han ska av det så är det ju toppen. 

Var upp på Pers jobb och hälsa på efter bvc, riktigt trevligt haha ser ju lite annars ut än i Luleå. Mysigt också att dom e en sådan liten grupp, alla som var där var också trevliga. Började tänka på det att när man jobbade i Luleå så tyckte man ju att Sundsvallarna var otrevliga hmmm kan man använda idioter kanske lite väl grovt men otrevliga var dom haha, kan väl inte säga att det stämmer nu när vi bor här nere. Alla jag träffat än så länge har varit jätte trevliga och de flesta har varit intresserade av att se Wilgot. 

När vi kom hem åt vi middag sen tänkte vi skippa promenaden som vi oftast tar efter att Per slutat, men så vart jag tok sugen på godis och loka haha så vi tog oss ut och gick å handlade lite godis på hemmakväll som har godast godis här i stan. Å vi passade på att hyra lite film också sen fick jag för mig att jag skulle baka bullar så vi gick till Ica men dom hade hunnit stänga så det vart Hemköp istället, sen gick vi hem. Vi fick en ganska lång promenad, å vi som tänkte skippa den. Ibland är godis sug rätt bra hahaha. 

Hemma såg vi en film och proppade i oss godis, sen vart det sängen.
Kanske hinner baka lite bullar idag, hihi. Fars dag är det ju på söndag så då måste man ju ha något gott hihi kankse blir något annat men det kan jag inte avslöja här än =)

Nåja de får vara allt nu....




RSS 2.0