leenden och joller

Nu har Wilgot börjat le till alla som pratar med honom =) och han har börjat jollra tillbaka när man talar till honom. Nacken börjar också bli stadigare, han lyfter huvudet när man håller honom över axeln. Nu börjar det roliga i att följa hans utveckling. 

Wilgots farmor och farfar har varit här hela veckan och idag åkte dom hem. Vi har haft så trevligt, fått så god mat varje dag =) Kändes hemskt nu idag när de åkte hem, för mig har det ju varit så skönt att inte behöva vara ensam. Vi har nu gjort lägenheten så mysig att jag börjar trivas mer och mer men ensamheten på dagarna är riktigt jobbig. Saknar alla mina vänner och mamma, i Luleå kunde man alltid få besök av någon. Nu blir det några ensamma veckor tills mamma förhoppningsvis kommer att komma ner och vara med mig. Sen till jul åker vi upp till Luleå och myser. Längtar så!

Visst ja vi får ju besök av Dimman, Anne, Andreas och Malin i december, bara över en helg men ändå nått =) Ska bli riktigt kul.....

Nu vaknar en liten en som vill ha min uppmärksamhet =)

   


4 veckor

Nu har vårt lilla pyre blivit 4 veckor gammal =) Nu har han fått magknip och är hopplös ibland. Varken jag eller han får sova vissa nätter, natten till idag har varit jätte jobbig. Sitter här med torra ögon, huvudvärk och hur trött som helst, men kan inte sova när jag försöker. 

En sjuksköterska har varit hit idag, hon var super trevlig. Kändes jätte bra så hoppas på att det kommer kännas lika bra med barnmorskan. Vi pratade en del och hon upprepade flera gånger att det är jätte viktigt att jag får sova. Sen pratade vi om massa andra saker och vi blev bjudna på föräldrarträffar på bvc. Då får vi bl.a. lära oss spädbarnsmassage =) något jag ser fram emot. Hon vägde den lille också och jo han hade gått upp i vikt, nu väger han mer än när han föddes. Skönt att veta efter som att han gick ner rätt mycket i början och sedan har det gått sakta uppåt, lite för sakta men nu kanske det börjar gå lite snabbare uppåt *hoppas*. 

Vi har hunnit bada honom här i Sundsvall och det var lite blandade känslor för Wilgot, först gick det bra sen börja han skrika lite sen vart det bra igen och i slutet då var det inte alls kul nå mer. Han var så super söt när han låg där och sen när han låg i handduken =)

På lördag blir pyret 1 månad, kanske måste firas =)

       

1 vecka

Du har det gått en vecka sen jag och Wilgot kom till vårt nya hem här i Sundsvall, tror vi båda har börjat vänja oss lite av den stora förändringen =P Nu har vi ju fått hem telefon också så man kan ringa alla hemma i Luleå och prata i timmar haha. 
Igår investerade jag i en amningskudde, shit vad bra den var. Nu är man lite friare när man ammar och Wilgot verkar stor trivas, han äter som bara den. Wilgot har ju hunnit bli tre veckor gammal nu, tiden bara springer iväg. 

Per han stor trivs på jobbet, dom får visst frukost på fredagar på jobbet. Tänk om vi haft sådan lyx i Luleå också. Ikväll ska han på någon middag med jobbet, dom ska väl önska honom välkommen eller nå. Men jag blir ju själv =( eller jag har ju mamma tack och lov =P Jag och mamma ska lyxa till det med god middag och bara mysa.

På torsdag ska vi få besök av barnmorskan vi ska ha här i Sundsvall, så då får vi se vad hon säger, vi fick ju inget hembesök i Luleå så vet inte riktigt vad dom går igenom.

Tänkte bara uppdatera lite, blir ju inte så ofta man gör det nu förtiden. En liten kille som snor all min tid =) men han e ju världens bästa så han får göra det haha.

c ya......


Sundsvall

Nu är vi i Sundsvall, vilken hemlängtan man kan ha. Saknar Luleå, mina underbara vänner och inte minst våran lägenhet! Lägenheten vi har här är mysig på sitt sätt men inget slår den lägenhet som vi fick göra om till vårt eget i Luleå. Känns jobbigt på ett sätt att någon annan bor i MIN lägenhet å använder våra vitvaror, diskmaskin å tvättmaskin. Tänk om vi fått samma lägenhet och samma standard här i Sundsvall. Ååååååå jag vill hem till min lägenhet! Om vi nu blir kvar här i Sundsvall längre än ett år, så kommer vi förhoppningsvis att hitta en lika fin lägenhet här =)

Har varit på stan med mamma, hade inte mamma varit här hade jag inte vetat vad jag skulle ta mig till på dagarna. Mamma köpt en tröja till sig och en till mig å så köpte hon lite kläder till Wilgot, hur mysigt är det att gå på stan å titta på bebis kläder?! Wilgot äter, sover och gör sina behov i blöjan haha. Han skriker nästan aldrig eller jo om han inte får ligga i famnen eller vara nära mig så visar han upp styrkan som hans lungor besitter. Å så förmedlar han ju om han e hungrig eller fryser, brukar bli kallt när blöjbyten ska göras haha.

Vi har hunnit med att vara ut till Birsta 2 gånger och inte har vi hunnit med att gå i alla affärer än. Så stort, å stan var inte mindre den heller, vi gick, gick och gick. Vi har nu använt upp vårt present kort på Village =) äntligen. Blev en tavellist och en dörrmatta.  

Nä nu finns det en hungrig kille här så måste avsluta............



RSS 2.0