Ny blogg

Har en ny blogg

http://tessisheaven.blogspot.com

Välkomna =)

Nu har jag bestämt mig!

Om bara jag fick bestämma så skulle jag flytta till Luleå på en gång, saknar alla så j*vla mycket! Är så tomt och ensamt här i Sundsvall. Verkar omöjligt att hitta nå vänner också, varför skulle dom som redan har ett liv här orka bry sig i att lära känna en utböling som jag? =( Trodde man kunde leva på bara kärlek men icke det, jag behöver andra nära och kära också. Min kärlek kan ju tyvärr inte alltid vara hos mig, han har ju ett jobb också + att man blir lite less på varandra ibland =P En evig kamp verkar det vara att bo här, har stått ut i fyra månader nu. Trodde det skulle bli lättare när jag fick åka upp till Luleå över jul och nyår men det blev ändå svårare och saknar Luleå ändå mer. 

Wilgot älskar böcker, han kan sitta och lyssna på böcker läääänge. Att sjunga älskar han också, när man sjungit med honom ett tag så hänger han på och sjunger själv också så gott han kan =) Han är världens sötaste och charmigaste kille =)




Förkyld!

Usch och fy nu har jag gått å blivit super förkyld, inge kul för nu känns allt tusen gånger jobbigare. Wilgot är också rätt så förkyld och det blir tyngre och tyngre nu när vi båda är dåliga. Per har dock tagit ut lillen i vagnen så jag ska få ta igen mig. Har inte blivit så mycket sova i natt. Försöker kurera mig med vitpeppar korn som jag hört ska vara bra för förkylning också samt varmt vatten med "förkylnings" honung. 

Per börjar jobba på måndag =( undra hur det ska gå, funderar på att åka upp till Luleå igen men jag vet inte vi får se. Min man vill ha mig hemma men det blir så tungt när vi inte känner någon här som kan hjälpa till, i Luleå finns ju alla nära och kära som kan ställa upp på att vara med min lilla prins när inte jag orkar. Kommer till Luleå till påsk iaf det är bestämt =)

Wilgot har utvecklats så mycket under de veckor vi var i Luleå, nu tar han tag i saker och smakar på dem hehe. Pratar och skrattar med ljud gör han också, det är sååå gulligt när han skrattar högt. Hjärtat hoppar till några extra slag när man hör honom =) Finns inget vackrare! Han vet nu också vad nappflaskan är för något, när han ser den blir han helt till sig och gapar. Ibland har han till och med tagit tag i flaskan och lyckats föra in den i munnen.

Nä nu ska jag vila......

Uppdatering:

Måste skriva lite mer, Per kom hem med värsta överraskningen när han kom hem =) Jag tänkte inte så mycket när han kom hem, hörde bara att han var i köket och gjorde kolsyrat vatten. Sen kommer han och hämtar mig och vi går in i köket, sovrummet och jag hinner tänka, Näää jag orkar inte mysa, men sen går vi in i vardagsrummet och där är det uppdukat med sushi. Min sushi kartong såg konstig ut men jaja dom kanske har börjat med en ny modell men sen tittar jag på Pers och den ser ju som den brukar hmm tänker jag. Lyfter på kartongen och där under finns ett litet paket =) Vad har min man hittat på nu då tänkte jag. I paketet var det ett silverhjärta ser lite ut som en orm som formats till ett hjärta, såååå fint. Överraskningar gillar jag och vilken överraskning han fick till =) Älskar dig min underbara man!

Per hade även varit och köpt en Dr Brown nappflaska till Wilgot som jag länge velat prova men ingen har tagit hem den nya som är BPA free, men nu hade han hittat den på en ny öppnad butik här i Sundsvall "Toddler" heter den. Så nu sitter Per och matar Wilgot med den flaskan och det verkar fungera riktigt bra så vi kanske investerar i flera sådana flaskor =)


   


Bild 1: Smycket jag fick (lite dålig bild men ack så snyggt) 2: Världens finaste 3: Familjen 4: Det finaste jag har =P


Hemma Igen

Då var resan upp till Luleå över, några hektiska veckor tillbringade vi där uppe, jul, dop och nyår hann vi med. Sen skulle vi hinna träffa alla och tyvärr hann vi inte med alla men kommer mest troligt upp till påsk med lille Wilgot, vi får se om kanske Per följer med. Julen vart mysig, å dopet med, tyvärr var vi väl inte 100% nöjd med prästen men tja vi visste väl inte riktigt själva hur vi ville ha det men nu vet vi vad vi kommer önska om nästa dop =P hehe. Nyåret blev också mysigt, vi var hos Pers syster och bara myste på, åt gott och drack gott haha. 

Nu är vi hemma och trodde aldrig jag skulle säga det men shit vad skönt det är att vara hemma! Vi sov som tokar i natt, Wilgot är ju tyvärr fortfarande snorig det verkar aldrig gå över. 

Idag var vi och gjorde ett ultraljud på Wilgot, doktorn kollade på hans njurar efter som att njurbäckenet var lite utvidgat när han låg i magen och därför kollade man upp det nu så allt var ok. Allt verkade bra men vi får veta bättre om någon dag =)

Nåja tänkte bara uppdatera lite snabbt.
Jo Wilgot fick massa fina julklappar och doppresenter =)
Tack till er alla som var med och förgyllde dopdagen samt till er alla som gav lill killen julklappar =)

Snart blir det hockey.....

RSS 2.0