Mamma, pappa, barn.

Då har Wilgot hunnit bli 10 dagar gammal och flytten närmar sig med storm steg. Aldrig att jag ska flytta med en nyfödd bebis igen, stress och irritation hägrar här hemma hos oss just nu. Ska blir så skönt när allt väl är gjort. Kommer sakna min man under veckan, han åker ju ner före mig.

Vilket jobb det sen är att vara mamma, en liten en som vill äta hela tiden och i natt ville han bara ligga i famnen. Direkt då jag la ner honom börja han grymta och sedan skrika, men fick han ligga i famnen så var han nöjd. Blir lite svårt dock att sova själv med en liten en i famnen. Nu ligger han i pappas famn och sussar. 

Det som hänt sen han föddes är att han nu är mer vaken och väldigt nyfiken, tittar runt och man ser att han reagerar på vart det pratas och låter. Nu får vi se hans underbara ögon, visst är det mysigt att vara mamma men ibland önskar man att man hade en barnvakt som kunde ta honom på nätterna då man e sååå trött. Hade inte varit så dumt om pappan också var född med bröst som kunde mata den lille, då hade man kunnat dela på bördan under natten haha. Tänka sig Per med matapparater, hade sett konstigt ut haha.

Vi var på bvc i fredags och då hade våran lilla kille gått upp 100g sen i måndags, så skönt att han går upp nu istället för neråt. Mjölken har ju kommit igång så vore konstigt om han inte gick upp. Han äter som en tok, vill alltid ligga nära bröstet och ibland äter han så fort att han sätter i fel strupe och måste hosta. Det brås han nog på av pappa, pappa skulle dricka idag och då satte han också i strupen och fick världens hosta hahahaha.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0