Wilgot hos doktorn

Jaha, den här jäkla förkylningen släpper aldrig på vår lille. I morse lät han ha väldigt tungt å andas så jag ringde och pratade med BVC och hon tyckte vi kunde kolla upp det och bokade en tid till läkaren 13:20. Mycket trevlig doktor fick Wilgot träffa på =) och Wilgot charma in sig rejält. Doktorn titta Wilgot i öronen, lyssnade på lungorna och kände lite på magen å där killades det lite så ett stort leende gav han iväg =) allt såg bra ut så det vi fick var Bricanyl som han ska ta för att vidga slemhinnorna. Jag köpte även hem flytande alvedon, är alltid bra att ha men inget vi tänker ge nu.

Trots denna förkylning så är Wilgot rätt glad och han äter bra, så det är ett mycket gott tecken. Igår var han väldigt grinig, han kunde som inte somna även att han var hur trött som helst. Tillslut somnade han i vagnen och sov några timmar *tack och lov*. 

Vi har fixat Wilgots säng och satt en mobil ovanför den och det älskar han. Han ligger där och tittar på djuren, jollrar och slår på dem haha. Wilgot gillar att ligga under baby gymet också, där har han dock lite svårare att nå grejerna men han tycker om det iaf. Nu har han också börjat skratta lite så det låter, ibland små skriker han när han skrattar men för det mesta är det bara ett bamse leende man får =)

Nu ska jag ta hand om den lille....tror han behöver sova en liten stund.



Kommentarer
Postat av: tina

nåå jobbigt att bebisar också är sjuka : (

2008-12-04 @ 23:37:39
URL: http://tinoolino.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0