Underbart besök =)

I helgen har vi haft besök =) hela huset var fullt haha så kul. Micke, Niklas, Anne, Andreas och Malin har varit och hälsat på, så det har sovit folk i varje rum haha. Dom kom i fredags efter 19:00, då gick vi på BiteLine och åt lite mat, sen såg vi utröstningen av idol medan killarna drack en salig blandning av whiskey, mintu, jäger och öl haha + att dom spela lite kort. Natten får fredag till lördag blev jobbig för mig och Wilgot, han hade tungt och andas och jag tyckte han blivit sämre. Tillslut somnade han vid 8 tiden på morgon, och då skulle jag upp så var helt död. 

Vi tjejer ville ut och shoppa =P så därför var jag tvungen att kliva upp tidigt. Vi åt frukost och efter många om och men så åkte vi ut med vår bil till Birsta, Anne fick köra jag har ju blivit en mes åkrädd och rädd för att köra haha hur ska detta sluta. Nåja vi shoppade en del i Birsta och hade det jätte trevligt. Wilgot fick vara hemma med killarna hihi och det gick ju också bra. Var rätt skönt att få komma iväg på egen hand men samtidigt kändes det konstigt. Ett besök på Ikea var också ett måste =P

När vi kom hem hade killarna gått ut för att köpa lite lunch och prava lite kläder på brothers, dom skulle ju ut på kvällen. Vi tjejer lämnade våra saker och gick sedan ner på stan för att fortsätta gå i affärer hehe. Killarna gick hem efter att vi mött upp dem  på brothers och varit smakråd till klädes provningen. När vi gått en runda på stan så begav det sig hemåt, killarna fixade och skulle iväg och basta. Vi tjejer bunkrade upp med chilinötter, chips och Anne å Malin drack vin medan jag drack bubbel vatten =)

När killarna kommit hem igen så hade dom köpt med sig lite mat hem till oss, mums. Vi åt och sen åkte killarna på casinot och vi tjejer såg stjärnor på is och hade det super trevligt. Så skönt att ha lite tjejer här som man kan snacka tjejsnack med haha det är ju lite skillnad haha. Super mysigt var det, i och för sig hade vi en kille i sällskapet, Wilgot haha. Efter stjärnor på is spelade vi Wii fit och sedan Little big planet, båda e mycket roliga spel =) Vi alla hade roligt och turades om att ha Wilgot. Han ha ju börjat skratta så det låter och det är så ur gulligt, Anne busade med honom så han nästan skrek när han skrattade haha. 

Idag var jag död så jag orkade inte ens upp när vårt främmande skulle åka =( men saknar er sååå mycket. Vi hade ju så super kul och nu är det helt dött här i huset. Inga ljud och ingen att ha kul med. Eller jag har ju Per och Wilgot, men så kul att få ha besök av så underbara människor =)

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0